Kommuner får inspiration til at engagere sårbare ældre Sundhedsstyrelsen har udgivet en kortlægning, der beskriver, hvordan fagpersonalet kan motivere og engagere sårbare ældre til at deltage i forebyggende og sundhedsfremmende tilbud.

Ældre med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, kronisk sygdom og begrænset kontakt til andre er i særlig risiko for at lide af ensomhed og blive yderligere svækkede. Derfor har Sundhedsstyrelsen udgivet en kortlægning med ideer til, hvordan kommuner og civilsamfund kan motivere og engagere sårbare ældre. »Kortlægningen er tænkt som inspiration for kommuner, organisationer og foreninger, der gerne vil styrke deres indsats med at motivere sårbare ældre til at deltage i aktiviteter og fællesskaber. Kommuner og civilsamfund har helt forskelligt fokus,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind