Kommune samler instrukser og procedurer i app En ung medicinstuderende har designet en app til smartphones og tablets, der kan hjælpe blandt andet kommunalt ansatte sundhedspersoner med at gøre den vigtigste viden tilgængelig nu og her.

Favrskov Kommunes ansatte på sundhedsområdet har de seneste måneder været med til at teste et helt nyt projekt: En app, der samler den viden, som de ansatte kan få brug for, når de står ude hos borgerne. »Vi har nogle rent kommunale instrukser fra eget regi liggende, men også praktiske procedurer fra sygeplejen, eksempelvis på sondenedlæggelse, som de ansatte kan søge i, når de lige står og skal bruge dem,« fortæller Peter Mikkelsen, der er ældrechef i Favrskov Kommune, der har været...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind