»Vi skal tænke diabetes­behandling som et sammenhængende forløb, hvor første del er på hospitalet og anden del i kommunen«
Diabetesplan fremlægges af Vicedirektør Knut Borch-Johnsen - dr. med., lægefaglig chef med sundhedsdirektør Hanne Dollerup & leder Janne Lorenzen, sundhedsstaben Kalundborg kommuneFoto: Joachim Rode

»Vi skal tænke diabetes­behandling som et sammenhængende forløb, hvor første del er på hospitalet og anden del i kommunen« En forbedret indsats over for borgere med diabetes forudsætter en mindre grad af kassetænkning mellem kommuner og region og bedre samarbejde mellem sektorerne.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind