Heidi Have er første navn blandt to nye seniorchefer i Vejle Kommune. Heidi Have får med stillingen ansvar for kommunens plejecentre.

Vejle Kommune har ansat ny seniorchef Chef for Institut for Sundhedsuddannelser ved UC Syd Heidi Have er fra årsskiftet ny seniorchef i Vejle Kommune. Hun glæder sig til at være med til at forvandle seniorområdet.

Vejle Kommune skal i fremtiden have et nyt team bestående af to seniorchefer, og kommunen sætter nu navn på den ene af dem. 52-årige Helle Have begynder 4. januar nemlig som seniorchef, hvor hun får ansvar for kommunens plejecentre. Heidi Have er oprindeligt uddannet sygeplejerske. Den uddannelse har hun suppleret med en række efteruddannelser, som bl.a. tæller en master i Sundhedspædagogik, lederuddannelse, somatisk afdelingslederuddannelse og senest forandringsledelse ved CBS. Hun har i de seneste fem år arbejdet som chef for...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind