Vejle sætter navn på ny social- og rehabiliteringschef Vejle Kommune har ansat Lotte Freudendahl Kjeldsen som ny centerleder i Center for Social Rehabilitering. Hun har en baggrund som uddannet socialrådgiver og 19 års ledererfaring.

Fra 1. juni får Vejle Kommune en ny centerleder i Center for Social Rehabilitering (CSR). Kommunen har nemlig ansat Lotte Freudendahl Kjeldsen i stillingen.

Lotte Freudendahl Kjeldsen er ny centerleder i Center for Social Rehabilitering i Vejle Kommune. Hun kommer fra et stilling i Aarhus Kommune.

Lotte Freudendahl Kjeldsen er uddannet socialrådgiver, har en diplom i ledelse og kommer med 19 års ledererfaring. Senest har hun har arbejdet som myndighedssouschef i Rådgivning & Visitation under Voksne, Job og Handicap i Aarhus Kommune.

»Hun har en bred erfaring fra socialområdet og fra flere kommuner. Hun er samtidig vant til at arbejde inddragende og dialogbaseret – og med en stor samarbejdsflade både kommunalt, regionalt, i NGO-regi og i forhold til pårørende. Og hun er derfor den ideelle kandidat til at stå i spidsen for CSR,« siger social- og psykiatrichef Birthe Vorsum om den nye centerleder i en pressemeddelelse.

Lotte Freudendahl Kjeldsen bor i Gl. Rye med sin mand og har tre sønner. Hun afløser Gülcan Güven Grud, der skal være voksenchef i Kolding Kommune.

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.