Tre sundhedschefer

Tre kommunale chefers forventninger til sundhedsreformen Finansieringen skal følge med, når flere sundhedsopgaver flyttes ud i kommunerne, siger sundhedschefer, som Kommunal Sundhed har spurgt om deres forventninger til en kommende reform af det nære sundhedsvæsen.

»Jeg håber, at sygehuspersonalet kommer til at rejse mere ud i kommunerne« Gytte Gade, chef for Sygeplejen i Rebild Kommune. Kommunal Sundhed: Hvilke forventninger har du til den kommende sundhedsreform? Lige nu drøfter vi meget, hvordan samarbejdet vil blive mellem sygehuse, praksislæger og hjemmesygeplejen i forbindelse med de mange behandlingsopgaver, der flytter ud i kommunerne. Vi har ansat 10 sygeplejersker mere i Sygeplejen siden 2007 og har i de sidste tre år oplevet en markant stigning i antallet af borgere,...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.