Tre kommunale chefer: Her er vores fokusområder i 2016 2015 blev et travlt år på sundheds- og omsorgsområdet i landets kommuner, men 2016 ser om muligt ud til at blive endnu mere hektisk. Kommunal Sundhed har spurgt tre kommunale chefer, hvad de forventer sig af det nye år.

Sundhedshuse. Plan for det nære sundhedsvæsen. Demensplan. Omprioriteringsbidrag. Velfærdsteknologi. Plejehjemslæger. Værdighedsmilliard… ja, fortsæt selv listen. Det er ikke en overdrivelse at sige, at der blev sat mange store skibe i søen i 2015, som berører ældre-, sundheds-, social-, og omsorgsforvaltninger i landets kommuner. Der bliver rigeligt at gøre med at udvikle, vedtage, prioritere, igangsætte og implementere i 2016. Men hvad kommer til at fylde mest? Det har Kommunal Sundhed spurgt henholdsvis en sundheds- og omsorgschef, en ældrechef og en sundhedschef...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind