Tocifret millionbeløb skal hjælpe de svageste ældre Sundhedsstyrelsen har afsat en satspulje på 82,4 mio. kr. til at skabe mere sammenhæng i indsatsen overfor ældre med hyppig kontakt til ældreplejen og sundhedsvæsenet.

Sundhedsstyrelsen har afsat en satspulje på 82,4 mio. kr. øremærket projekter, som skal styrke indsatsen over for de svageste ældre, medicinske patienter i samfundet. Det fremgår af en pressemeddelelse fra styrelsen. Med svage ældre refererer Sundhedsstyrelsen til ældre med hyppig kontakt til henholdsvis almen praksis og sygehusene og som samtidig er afhængige af hjælp fra kommunen, enten hjemme- eller sygepleje i eget hjem, plejebolig eller plejecenter. Gruppen af svage ældre har, ifølge pressemeddelelsen oftest behov for, at det ikke er sektorgrænser,...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.