Sygeplejersker og SOSU’er overvejer i stor stil at forlade deres fag Ny rapport fra jobportalen Ofir viser, at to ud af tre sygeplejersker overvejer fremtiden i sygeplejefaget, mens det samme gælder for 37 pct. af medarbejderne på SOSU-området.

En utilfredsstillende løn og for lidt tid til borgere og patienter er blandt de hyppigste årsager til, at sygeplejersker og SOSU’er hver måned overvejer at forlade deres fag. Det gælder for to ud af tre af sygeplejerskerne samt for 37 pct. af SOSU’erne. Det viser en ny jobanalyse fra Ofir. »Vores analyse viser, at de to faggrupper ikke føler, at de har tilstrækkeligt med tid til borgere og patienter, ligesom faglig udvikling scorer højt hos både sygeplejersker og SOSU’er. Derfor...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind