Thies Mathiasen
Thies Mathiasen (DF), der er formand for psykiatri- og socialudvalget i Region Syddanmark, mener, at lang ventetid er et stort problem for borgere, der bliver ramt af stress, angst eller depression.

Syddanmark vil sikre hurtig hjælp ved stress, angst eller depression Praktiserende læger i Region Syddanmark skal kunne henvise borgere med stress, angst eller depression til hurtig hjælp hos privatpraktiserende psykiatere.

Regionsrådet i Syddanmark har som en del af budgetforliget for 2019 besluttet, at borgere med stress, angst eller depression skal have hjælp hos en privatpraktiserende psykiater indenfor 14 dage. Det skriver regionen på sin hjemmeside. Regionen vil med  en såkaldt §66-aftale til at sikre, at praktiserende læger kan henvise borgere med stress, let til moderat angst og depression til udredning og behandlingsvejledning hos en privatpraktiserende psykiater inden for 14 dage. I store dele af Region Syddanmark er der lang ventetid...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.