Sundhedsstyrelsen lancerer ny hjemmeside om værdig ældrepleje Videnscenter for værdig ældrepleje under Sundhedsstyrelsen er gået i luften med en ny hjemmeside. Her er der viden, inspiration og erfaringer med værdig ældrepleje.

Videnscenter for værdig ældrepleje under Sundhedsstyrelsen har eksisteret i fire år. Videncentret er sat i verden for at hjælpe kommunerne med at skabe værdighed i ældreplejen, og siden etableringen har det resulteret i en række af tilbud og aktiviteter til bl.a. kommuner. Nu kan kommunerne også tilgå videncentrets nye hjemmeside for at få viden og inspiration. Hjemmesiden er målrettet ledere og medarbejdere i ældreplejen samt forvaltninger, politikere og organisationer, der interesserer sig for udvikling af ældreplejen »Vi har allerede en...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.