Sundhedsstyrelsen afviser påstand om underdosering i det danske COVID-19-vaccinationsprogram En række artikler hos DR peger på en systematisk underdosering med COVID-19-vacciner i Danmark. Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm forsikrer om, at alle har fået den dosis, som vaccinerne er godkendt til.

En række udsendelser og nyheder fra DR påstår, at Sundhedsstyrelsens retningslinjer for det danske vaccinationsprogram skulle have ført til systematisk underdosering. I en pressemeddelelse svarer Sundhedsstyrelsen igen og slår fast, at alle, der har modtaget en COVID-19-vaccine i Danmark, har fået den dosis, som vaccinerne er godkendt til. Det er vigtigt for mig at slå helt fast, at alle, der er blevet vaccineret mod COVID-19 i Danmark, har fået den dosis, som vaccinerne er godkendt til Søren Brostrøm, direktør, Sundhedsstyrelsen...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.