Pernille Kloster Aalund
Med 20 års ansættelser inden for sundhedsområdet, har Pernille Kloster Aalund et indgående kendskab til samt stor viden og erfaring med rehabilitering og genoptræning.

Sundhedschef skal styrke sundhed og forebyggelse i Lemvig Lemvig Kommune vil med en nyoprettet stilling som sundhedschef løfte indsatser for forebyggelse og sundhed.

Pernille Kloster Aalund er fra 1. marts ansat som ny sundhedschef i Lemvig Kommune. Sammen med Region Midtjylland får hun ansvar for at etablere det kommende sundhedshus samt daglig ledelse af dets aktiviteter.

Stillingen som sundhedschef i Lemvig Kommune er nyoprettet og skal være med til at sætte skub i den borgernære sundhed, skriver Lemvig Kommune i en pressemeddelelse.

Med 20 års ansættelser inden for området, har Pernille Kloster Aalund masser af erfaring med i bagagen. Hun har et indgående kendskab til sundhedsområdet og stor viden om og ligeledes erfaring med rehabilitering og genoptræning.

Hun kommer fra en stilling som centerleder i Center for Træning i Holstebro Kommune. Hun mener, at hendes profil matcher hendes nye stilling rigtig godt.

»Jeg drives af at samarbejde med visionære politikere og kolleger og omsætter visioner og målsætninger til konkrete tiltag, som gavner borgerne. Mine erfaringer med at flytte ind i Center for Sundhed og skabe fokus på nye samarbejdsformer og synergier er væsentlige i forhold til den opgave, der venter mig i det nye sundhedshus i Lemvig,« siger hun.

Pernille Kloster Aalund er 45 år gammel og uddannet fysioterapeut. Hun har sidenhen fået en diplomuddannelse i offentlig ledelse samt 11 års erfaring som som kommunal leder i henholdsvis Herning og Holstebro. De seneste syv år har hun arbejdet som centerleder.

Privat bor hun sammen med sin mand og sine tre sønner i Holstebro.

 

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.