Lemvig ansætter ny ældrechef
Fra 1. august er Merete Kjærsgaard Kristensen ny ældrechef i Lemvig Kommune.

Lemvig ansætter ny ældrechef Merete Kjærsgaard Kristensen er ny ældrechef i Lemvig. Der er vigtigt for hende, at kommunen ikke bare gør tingene for borgerne, men at den gør dem sammen med borgerne.

Lemvig Kommune får fra 1. august en ny ældrechef, hvor 55-årige Merete Kjærsgaard Kristensen tiltræder stillingen. Det skriver kommunen.

Merete Kjærsgaard Kristensen har 19 års erfaring med ledelse på sundheds- og ældreområdet i det offentlige. Hun er uddannet sygeplejerske, har en diplomuddannelse i ledelse og en Master i offentlig ledelse. Senest kommer hun fra en stilling som centerleder for hjemme- og sygeplejen i Holstebro Kommune.

»Det er vigtigt for mig, at vi ikke bare gør tingene for borgerne, men at vi gør dem sammen med borgerne. Den erfaring jeg har som leder indrammer det, der er i fokus på ældreområdet i Lemvig. Jeg håber, at jeg kan bringe min viden og erfaring med som et sikkert fundament i samarbejdet om at skabe sammenhæng, fælles retning og sparring på tværs,« siger Merete Kjærsgaard Kristensen i en pressemeddelelse.

Den nye ældrechef bor i Lemvig, er gift og har to voksne børn.

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.