Socialminister: Nye sociale mål, ingen nye penge

Socialminister: Nye sociale mål, ingen nye penge Når Indenrigs- og Socialministeriet i næste uge lancerer nye sociale mål, der skal favne bredere og være mere ambitiøse end tidligere, vil der ikke følge nye penge med, fastslog ministeren på KL’s Social- og Sundhedspolitiske Forum.

Ligesom Danmark for nylig fik otte mål på sundhedsområdet, lancerer Indenrigs- og Socialministeriet i næste uge en række nye sociale mål, der skal sætte en fælles retning for kommunernes arbejde på det sociale område. Målet er, med ministerens ord, at så mange som muligt skal have uddannelse, arbejde og være selvforsørgende. Både for den enkelte og for samfundets skyld. Målene tager udgangspunkt i en »grundig revision« af sociale 2020-mål, der blev lanceret af den tidligere regering med daværende socialminister Anette...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind