Socialchefforeningen får nyt navn

Socialchefforeningen får nyt navn Fremover kommer Foreningen af kommunale social-, sundheds- og arbejdsmarkedschefer i Danmark til at hedde Kommunale Velfærdschefer.

Kommunale Velfærdschefer er det nye navn for Foreningen af kommunale social-, sundheds- og arbejdsmarkedschefer i Danmark (FSD) også kendt som Socialchefforeningen. Navneskiftet er blevet vedtaget på Kommunale Velfærdschefers generalforsamling i forlængelse af årsmødet 2022. Her blev Jakob Bigum Lundberg også genvalgt som landsformand for endnu to år uden modkandidater. »Jeg er rigtig glad for, at foreningen bakkede op om hovedbestyrelsens forslag til nyt navn – et skifte, vi har arbejdet med i længere tid i tilknytning til vores formålsparagraf. Det,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind