Slagelse-borgere mere tilfredse med hjemmepleje En undersøgelse af borgernes tilfredshed med hjemmeplejen i Slagelse Kommune viser, at det går den rigtige vej.

På baggrund af en tilfredshedsundersøgelse fra 2014 med 562 borgere og netop gennemført tilsynsrapport baseret på 571 borgere kan Slagelse Kommune konkludere, at borgerne i kommunen i højere grad end tidligere er tilfredse med kommunens service. Således er færre borgere utilfredse og flere er generelt tilfredse sammenlignet med en tilsvarende tilfredshedsundersøgelse fra 2012. Ifølge tilsynsrapporten oplever 92 pct. af borgerne desuden, at der er overensstemmelse mellem den hjælp de får, og den, de har fået bevilliget. »Undersøgelsen fortæller os, at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind