Shared care sikrer høj deltagelse i rehabilitering blandt blodproppatienter Kommunale sundhedscentre og praktiserende læger kan med fordel inddrages i rehabilitering og efterbehandling af patienter, der har været hospitalsindlagt med blodprop eller truende blodprop, viser studie.

Deltagelse i efterbehandling og rehabilitering af blodproppatienter er på samme niveau, når den foregår hos egen læge eller på et kommunalt sundhedscenter, som når det foregår på en specialiseret hospitalsafdeling. Det viser et klinisk randomiseret studie fra den østlige del af Region Midtjylland, som læge, ph.d.-studerende Jannik Bertelsen fra hjertemedicinsk afdeling på Aarhus Universitetshospital i dag præsenterede på det europæiske selskab for hjertelægers kongres i Barcelona. »Deltagelsen i rehabilitering lå på ca. 55 pct. i begge grupper. Tidlig indsats, hvor...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind