Sådan siger de vigtigste aktører om KL’s sundhedsudspil Kommunal Sundhed har i syv artikler spurgt sundhedssektorens aktører om, hvad de mener de syv fokusområder i KL's udspil 'Sammen om sundhed'.

Kære læser. Kommunal Sundhed er i dag dedikeret til KL’s udspil ‘Sammen om sundhed’, der blev præsenteret i lørdags. I syv artikler gennemgår vi KL’s fokusområder med kommentarer fra de relevante aktører. Hvis du interesserer dig for kræftrehabilitering, kan du læse hvad formanden for Dansk Selskab for Klinisk Onkologi mener om udspillet, og hvis du interesserer dig for ældre medicinske patienter, udtaler Ældresagen og Kommunalægerne sig. Er du mere til kommunal medfinansiering eller den nære psykiatri har vi også spurgt Foreningen...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.