Jens Winther Jensen
»Hvis vi kun har data fra hospitalerne, får vi ikke det fulde billede af patientens forløb. Derfor er kernen i vores ambition, at vi bliver mere tværfaglige og tværsektorielle i kvalitetsarbejdet,« siger Jens Winther Jensen, adm. direktør for RKKP.Foto: Joachim Rode

RKKP vil være fødselshjælper på tværs af fagligheder og sektorer Data er vigtige i arbejdet med at øge behandlingskvaliteten, men dialogen mellem de forskellige fagligheder og de tre sektorer er for RKKP-direktør Jens Winther Jensen en lige så vigtig grundpille i arbejdet med at skabe bedre kvalitet for patienterne. RKKP er på en mission, hvor man vil skabe databaser med udgangspunkt i det samlede patientforløb.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.