Bent Hansen.

Regioner klar med visionsudspil for almen praksis I et nyt visionsudspil for almen praksis lægger Danske Regioner op til, at forskellige borgere skal have forskellige tilbud hos egen læge. Det skal give en fleksibel adgang til lægen og medføre, at der er ressourcer til de patienter, der har de største behov.

Fremtidens praktiserende læge skal bruge længere tid på de sygeste patienter og kortere tid på patienter, der ikke har et presserende behov for den praktiserende læges hjælp. Et opgør med “one size fits all”-tilgangen, kalder Danske Regioner det i deres spritnye visionsudspil for almen praksis, kaldet Bedre Sundhed. »Det er vigtigt at løfte sig op og se på, hvor denne sektor er henne om 10 år. Det er formålet med udspillet, og så skal vi komme ud af den forudfattet opfattelse, vi...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.