Regeringen lover penge til ny type psykiatriske bosteder Indenrigs- og socialminister Karen Ellemann (V) har varslet et trecifret millionbeløb til en ny type psykiatriske bosteder til de borgere, der ikke passer ind i hverken den regionale psykiatri eller på kommunernes botilbud.

Efter en periode med flere dødsfald på kommunale bosteder, hvor beboerne i nogle tilfælde er både psykisk syge og misbrugere besvarer indenrigs- og socialminister Karen Ellemann nu bl.a. KL’s nødråb ved at love at arbejde for, at der i den kommende satspuljeaftale bliver afsat et trecifret millionbeløb til en ny type institution, der skal svæve et sted mellem behandlingspsykiatri og kommunalt botilbud. Her skal der være plads til »en mindre gruppe borgere med særligt komplekse problemstillinger«, skriver Indenrigs- og Socialministeriet...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.