Pulje støtter børn og unge med syge familiemedlemmer Sundhedsstyrelsen har søsat en pulje til indsatser for børn og unge, hvis forældre eller søskende er alvorligt syge eller har en psykisk sygdom. Formålet er at opspore mistrivsel i en tidlig alder.

Sundhedsstyrelsen inviterer nu kommuner, regioner og private organisationer til at søge midler til udviklingsprojekter målrettet indsatser for børn og unge, hvis forældre eller søskende har en psykisk sygdom eller en alvorlig somatisk sygdom. Det meddeler Sundhedsstyrelsen. Sundhedsstyrelsen oplyser, at »formålet med puljen er at opspore eller helt undgå mistrivsel hos de børn og unge, der har alvorligt syge forældre eller søskende.« Puljen, der har fået titlen ‘Styrket indsats for børn og unge som pårørende’ er finansieret af Satspuljemidler. Puljen afvikles...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind