Praktiserende læger bliver en del af Ærøs ambulanceberedskab PLO har skrevet under på en aftale om at lade de praktiserende læger på Ærø indgå i øens præhospitale indsats. Lokale politikere er kritiske.

Fra årsskiftet skal de praktiserende læger på Ærø supplere det ene ambulanceberedskab, som øen har fået tildelt af Region Syddanmark, skriver Fyns Stiftstidende. »De praktiserende læger på Ærø vil gerne være med, og i dag (torsdag, red.) har vi skrevet under på en aftale med Region Syddanmark,« siger Jørgen Skadborg, formand for Praktiserende Lægers Organisation (PLO) i Syddanmark. Ærø-lægerne skal rykke ud i egen bil, når øens ene ambulance ikke slår til. Lægebilerne bliver derfor blandt andet udstyret med tæpper,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind