Praktik på sygeplejeklinik ruster SOSU-assistenter til sårbehandling Ringsted Kommune sender hjemmeplejens SOSU-assistenter i intern praktik på en kommunal sygeplejeklinik, så de bedre kan behandle sår. 

SOSU-assistenter ansat i hjemmeplejen i Ringsted Kommune skal blive endnu bedre til at behandle borgeres sår. Derfor bliver alle 30 SOSU-assistenter sendt i fire-dages intern praktik på en af kommunens sygeplejeklinikker for at få mere konkret viden og styrket deres kompetencer inden for sårbehandling. SOSU-assistenterne kommer en ad gangen i praktik, hvor en sygeplejerske vil lære dem op i sårbehandling og kompression, så de bedre selv kan behandle sår. »Målet er at den korrekte behandling kan påbegyndes hurtigst muligt. Med...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind