Politiker foreslår kommunesammenlægninger i hovedstadsområdet Regionsrådsmedlem Charlotte Fischer (Rad.), at man bør overveje en kommunesammenlægning af de små kommuner i hovedstadsområdet for at sikre bedre sundhedsydelser til borgerne.

Der er store forskelle på kvaliteten af de sundhedsydelser – for eksempel inden for rehabilitering og forebyggelse – som de enkelte kommuner tilbyder deres borgere. En del af forskellene skal formentlig findes i, at kommunerne varierer markant i størrelse, og i små kommuner er det langt sværere at lave gode, målrettede tilbud, hvis borgergrundlaget er småt. Derfor opfordrer et regionsrådsmedlem i Region Hovedstaden til, at man overvejer en lokal kommunesammenlægning. skriver Berlingske. »Vi kan se, at der er et stort antal...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind