»Vi er rigtig interesserede i, at man ikke laver de samme fejl, som vi synes, man har gjort før, hvor man byggede sundhedshuse, der for størstedelens vedkommende slet ikke blev besat af praktiserende læger. Det håber vi at undgå den her gang,« siger Christian Freitag om ny pulje til læge- og sundhedshuse.

PLO: Undgå tidligere fejl med støtte til store lægehuse De praktiserende læger skal med på råd, når regeringens nye millionpulje til læge- og sundhedshuse udmøntes, mener PLO. Regionsrådsformand er enig, men lægerne kan ikke diktere f.eks. lavere husleje, forklarer hun.

Hvis man vil sikre sig praksislægernes støtte til regeringens nyopslåede pulje, der over de næste fire år vil finansiere nye læge- og sundhedshuse med 800. mio kr., skal lægerne selv med på råd. Sådan lyder det fra formand for de Praktiserende Lægers Organisation (PLO), Christian Freitag, efter offentliggørelsen af regeringens pulje, der kan søges af kommuner og regioner til sundhedshuse- og lægehuse såvel som udstyr i lægehusene. »Jeg synes, det er rigtig godt, at ministeren har taget fat på det her...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.