Plejevirksomheden Buurtzorg etablerer dansk afdeling Buurtzorg Velfærd er navnet på den hollandske plejevirksomhed Buurtzorgs nye danske afdeling, som vil rådgive kommuner og andre, der vil lave selvorganiserende teams i ældreplejen.

Den hollandske plejevirksomhed Buurtzorg får nu en dansk afdeling ved navn Buurtzorg Velfærd. Virksomheden opgave bliver at give coaching og praksisnær konsulentbistand til kommuner og andre, som ønsker at indføre små selvorganiserende teams i ældreplejen. Det skriver Buurtzorg Velfærd i en pressemeddelelse. Bjørn Kassøe Andersen og sygeplejerske Tine Møller-Madsen, der begge havde centrale roller i et Buurtzorg-pilotprojekt i Ikast-Brande Kommune, skal stå i spidsen for den danske afdeling. »Vi er stolte og beærede over at blive en del af Buurtzorg-familien....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind