Patienter skal have medicinen med på hospitalet Forsøg i vestjylland, hvor patienter skal have al deres medicin med på hospitalet ved indlæggelse, udvides nu til hele Region Midtjylland.

I et forsøg på at minimere medicinfejl skal patienter nu tage al deres medicin med, når de bliver indlagt i Region Midtjylland. Og det gælder både recept- og håndkøbsmedicin plus naturpræparater, og det forventes uanset, om det er en akut eller planlagt indlæggelse. Hvis patienten ikke har medicinen med bedes en pårørende hurtigst muligt om at medbringe det. Ifølge formand for Hospitalsudvalget i Region Midtjylland, Henrik Gottlieb, sker initiativet efter forbillede fra Vestjylland, hvor det længe har været påkrævet, at...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.