Nye veje til sundhed for ældre med etnisk minoritetsbaggrund Forskningsprojekt i Høje-Taastrup Kommune peger på mulighederne i at møde den stigende gruppe ældre med etnisk minoritetsbaggrund i nye rammer, og betydningen af at indsatserne bygger på lokale ressourcer og netværk.

Hvordan formidler vi forebyggende hjemmebesøg til nye grupper af ældre? Skal de forbyggende hjemmebesøg forgå i borgerens hjem, eller kan det fx foregå på mere neutral grund i boligforeningens lokaler? Det er et af tiltagene, som vi undersøger i et forskningsprojekt ledet af Center for Sund Aldring på Københavns Universitet i samarbejde med boligselskabet KAB og Høje-Taastrup Kommune og med delfinansiering af Helsefonden. Projektet foregår i to almennyttige boligområder i Høje-Taastrup Kommune med en stor andel af borgere med etnisk...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind