Ny undersøgelse: Kendte ansigter i hjemmeplejen giver størst tilfredshed blandt de ældre 80 pct. af de ældre er generelt tilfredse med den hjælp, de får i ældreplejen, viser undersøgelse fra Sundhedsdatatstyrelsen.

Hjemmehjælpsmodtagere er generelt tilfredse med den hjælp, de får. Det viser en ny undersøgelse fra Sundhedsdatastyrelsen, hvor 37 pct. af respondenterne svarer, at de er ‘meget tilfredse’ med den hjælp og støtte de samlet set får. 44 pct. er ’tilfredse’, mens 8 pct. er ‘utilfredse’ eller ‘meget utilfredse’. De ældres tryghed ved hjælpen er forskellig, alt efter om de møder de samme medarbejdere eller ej. 74 pct. af dem, der ikke oplever kontinuitet og genkendelige ansigter i dagligdagen, føler sig...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.