Ny retningslinje for behandling af astma hos børn og unge sendt i høring Sundhedsstyrelsen har sendt en ny national klinisk retningslinje for non-farmakologisk behandling af astma hos børn og unge i høring. Retningslinjen er et supplement til RADS’ anbefalinger på området.

Sundhedsstyrelsen har lagt sidste hånd på en national klinisk retningslinje, der tager udgangspunkt i understøttende non-farmakologisk behandling af astma hos børn og unge. Retningslinjen sendes nu i høring. Det fremgår af Sundhedsstyrelsens hjemmeside. Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin (RADS) har netop udarbejdet anbefalinger for den farmakologiske behandling af astma hos børn, og den nationale kliniske retningslinje er således tænkt som supplement til anbefalingerne i RADS-rapporten. Den nye retningslinje beskriver evidensen på astma-området, og anbefalingerne i retningslinjen bygger på denne evidens...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind