Ny professor i diabetesforebyggelse vil skabe samarbejde på tværs af sektorer
Det er vigtigt at fokusere på tidlig forebyggelse, fordi det både vil gavne det enkelte menneske og samtidig spare samfundet for rigtig mange penge på den lange bane, siger Kristine Færch, der er ny professor i diabetesforebyggelse.Foto: Niels-Bjørn Albinus

Ny professor i diabetesforebyggelse vil skabe samarbejde på tværs af sektorer Kristine Færch er ny professor i diabetesforebyggelse. Hun vil udvikle nye interventioner – gerne i samarbejde med personer i høj risiko for diabetes, de praktiserende læger og kommunerne.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind