Ny hjemmeside hjælper kvinder med brystkræft Mandag gik et nyt website i luften, der med gode råd og træningsvejledning kan hjælpe kvinder opereret for brystkræft med at undgå senfølger.

Daglige smerter og andre senfølger kan forfølge kvinder selv mange år efter, at de er blevet opereret for brystkræft. Det skal en ny hjemmeside under navnet brystrehab.dk nu gøre op med ved at gøre den vigtige genoptræning efter operation langt mere tilgængelig. Træning, der kan afhjælpe og forebygge senfølger såsom smerter ved nerveskader eller kronisk hævelse og væskeansamling. »Efter en brystkræftoperation er det uhyre vigtigt, at man laver sine træningsøvelser, hvis man skal forebygge senfølger og komme tilbage til sit...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.