København investerer i rehabilitering, demens og stress Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i København har fået knap 50 mio. kr. til specialiseret rehabilitering, demensboliger, træning til borgere, der skal opereres og en udvidelse af kommunens populære stresshåndteringstilbud.

Der er netop indgået budgetaftale i landets største kommune, og her har Sundheds- og Omsorgsforvaltningen sikret sig knap 50 mio. kr. til en række initiativer på sundhedsområdet. Mest markant er de 22 mio. kr. til at styrke det specialiserede rehabiliteringsområde. Kommunerne har løbende overtaget flere og mere komplicerede rehabiliteringsopgaver fra hospitalerne, blandt andet på hjerneskadeområdet. Der bliver også afsat over 10 mio. kr. til at fortsætte arbejdet med at implementere sundhedsaftalen mellem Region Hovedstaden og kommunerne, hvilket blandt andet indebærer et fortsat fokus på...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind