Ny hjemmeside guider Vardes praksislæger i kommunale tilbud
Ny hjemmeside i Varde Kommune skal give de praktiserende læge overblik over kommunens sundhedstilbud.Foto: Skærmbillede

Ny hjemmeside guider Vardes praksislæger i kommunale tilbud I Varde Kommune skal en ny hjemmeside gøre det lettere for de praktiserende læger at lede patienterne videre til kommunens sundhedstilbud.

En ny hjemmeside skal give praktiserende læger overblik over Varde Kommunes aktuelle sundhedstilbud. Praktiserende læger kan fra i dag klikke sig ind på indsatser.vardekommune.dk, og undersøge indsatser ud fra specifikke sygdomme, problemstillinger eller målgruppe.

Hjemmesiden giver et samlet overblik over sundhedsindsatserne, der alle har en kort og præcis beskrivelse, som lægerne kan bruge i konsultationen.

»Denne hjemmeside kan være med til at forløse sundhedsindsatsernes fulde potentiale, hvilket i sidste ende vil gavne borgernes sundhed. Derfor tror jeg på, at lægerne vil tage godt imod dette nye værktøj, som de kan bruge i deres daglige kontakt med patienterne,« siger Tina Agergaard Hansen (V), formand for Udvalget for Social og Sundhed i en pressemeddelelse.

Varde Kommune forventer, at hjemmesiden til lægerne i almen praksis vil skabe sammenhæng i det nære sundhedsvæsen og kvalificere den dialog, borgerne har med deres praktiserende læge om lokale sundhedstilbud, rådgivning og behandlinger.

Læs også: Hjemmeside med kommunale tilbud bygger bro til almen praksis

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.