Ny direktør skal udvikle det nære sundhedsvæsen i Region Sjælland Nyt virksomhedsområde i Region Sjællan skal fokusere på det nære og sammenhængende sundhedsvæsen. Ny direktør får ansvaret for E-hospital.

Region Sjælland vil skabe et nyt virksomhedsområde, der skal fokusere på det nære og sammenhængende sundhedsvæsen. Regionen søger derfor en direktør, der skal »stå i spidsen for en ambitiøs og omfattende omstillingsproces af vores samlede sundhedstilbud til Region Sjællands borgere«. Det skriver regionen i et jobopslag. Regionen peger i annoncen på, at den ønsker en langt større fleksibilitet og valgfrihed mellem sundhedstilbud, således at langt mere behandling kan foregå i borgerens nærmiljø. Mange flere borgere skal tilbydes digitale løsninger som...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.