Mickael Bech

Ny direktør for KORA Professor i sundhedsøkonomi Mickael Bech skal videreføre og styrke KORAs profil som et institut, der leverer praktisk anvendelige analyser af høj kvalitet til den offentlige sektor.

1. oktober sætter 42-årige Mickael Bech sig i direktørstolen i KORA, Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning. Han kommer fra en stilling som leder af Institut for Virksomhedsledelse og Økonomi ved Syddansk Universitet. Tidligere har han bl.a. været leder af det sundhedsøkonomiske forskningscenter COHERE samt leder af en analyseafdeling på Odense Universitetshospital. KORAs bestyrelsesformand, professor i økonomi Nina Smith, er glad for at kunne præsentere Mickael Bech som ny direktør: »Mickael Bech har en stærk forskningsfaglig...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind