I en ny analyse peger Lægeforeningen på 25 initiativer, der kan gøre en kæmpe forskel i forhold til forebyggelse. Det fortæller Lægeforeningens formand, Camilla Rathcke.

Ny analyse peger på specifikke indsatser, der kan forebygge indlæggelser Lægeforeningen sætter nu tal på, hvor mange indlæggelser sundhedsvæsenet kan spare ved at indføre forskellige indsatser. Potentialet er stort, lyder det. 

Rundt om i landet forsøger folk at finde nye initiativer, der kan forhindre indlæggelser og aflaste det pressede sundhedsvæsen.  I en ny analyse peger Lægeforeningen på 25 initiativer, der kan gøre en kæmpe forskel i forhold til forebyggelse.   Initiativerne er ikke ‘et quick fix’, mener Lægeforeningens formand, Camilla Rathcke, men de indikerer, at der er meget, vi som samfund kan gøre for at afhjælpe presset:  »Der skal fuldt blus på forebyggelsesindsatser, der både gavner folkesundheden og aflaster sundhedsvæsenet. Vores...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.