Flere borger med KOL bliver akut indlagt Antallet af borgere med KOL, der bliver indlagt akut på sygehusene er stigende. National satsning på lungeområdet skal vende udviklingen.

Borgere med KOL bliver oftere indlagt på et af landets sygehuse. Det viser en ny opgørelse fra Sundhedsministeriet, der har opgjort, at antallet af borgere med KOL, der bliver indlagt akut, fra fra 2010 til 2014 steget med pct. til 634 indlæggelser pr. 1.000 borgere. For at imødegå den udviklingen har sundhedsminister Nick Hækkerup (S) tidligere lanceret en national satsning på lungeområdet, der blandt andet indeholder personlig støtte til de hårdest ramte patienter. Regeringen har sat 250 mio. kr. af til en national lungesatsning...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.