Næsten hver anden forventer forringelser i den offentlige velfærd Et flertal af danskerne mener, det bliver nødvendigt at have en privat sundhedsforsikring for at få den nødvendige behandling.

En meningsmåling foretaget for KL viser, at 48 pct. af danskerne forventer, at den offentlige velfærd bliver dårligere de kommende år. 64 pct. siger desuden, at det ’i løbet af de næste 10 år bliver nødvendigt at købe en privat sundhedsforsikring, hvis man vil sikre sig den behandling, man har behov for.’ Det skriver Jyllands-Posten på baggrund af meningsmålingen.  Flere end 2,4 millioner danskere er allerede dækket af en privat sundhedsforsikring. Jyllands-Posten har talt med 33-årige Zandra Thunbo, der har...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.