Sundhedsministeren har nu udpeget medlemmerne fra Kommission for robusthed i sundhedsvæsnet.Foto: Steen Brogård

Medlemmerne til Kommissionen for robusthed i sundhedsvæsnet er nu udpeget Søren Brostrøm skal stå i spidsen for den nye kommission for robusthed i sundhedsvæsenet. Kommissionen skal sikre mere personale og mere tid til kerneopgaven. Nu har sundhedsminister Magnus Heunicke også udpeget de resterende medlemmer af kommissionen.

I marts i år præsenterede sundhedsminister Magnus Heunicke (S) et udspil til en sundhedsreform, hvor blandt andet nedsætningen af en ny kommission var en del af udspillet. En kommission, der skal udarbejde en række anbefalinger, som kan være med til at afhjælpe personalemanglen i det danske sundhedsvæsen. Vi har massive udfordringer med rekruttering og fastholdelse i vores sundhedsvæsen. Det kræver handling på flere indsatsområder Magnus Heunicke (S), sundhedsminister Det skriver Sundhedsministeriet i en pressemeddelelse. Søren Brostrøm, direktør i Sundhedsstyrelsen, skal...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.