Medicinkort skal hjælpe læger til korrekt medicinering Behovet for en bedre beslutningsstøtte til specielt praktiserende læger, der skal udskrive medicin via det Fælles Medicinkort (FMK), er så stort, at regionerne nu vil afsætte knap 45 mio. kr. til indkøb af et nyt system.

I håbet om at reducere antallet af fejlmedicineringer og akutte indlæggelser på landets sygehuse vil regionerne købe sig til bedre beslutningsstøtte, når de praktiserende læger skal ordinere medicin via det Fælles Medicinkort (FMK). I økonomiaftalen for 2015 er der afsat 44,9 mio. kr. på landsplan, og de penge skal bruges til at købe et allerede markedsført system til beslutningsstøtte, som kan integreres med FMK. Fælles Medicinkort er en national sundhedsservice, der – på af dem primære og sekundære sundhedssektor – skal skabe...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind