Foto: Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Lovforslag får PLO til at frygte for plads i det tværsektorielle samarbejde Sundhedsminister Magnus Heunicke (S) har nu sendt udkast i høring til lovforslaget om de 21 sundhedsklynger, der skal være med til at danne rammerne om en kommende sundhedsreform. Indholdet vækker bekymring hos PLO, der står til at miste sin plads om bordet i flere bestemmende udvalg.

18. februar sendte sundhedsminister Magnus Heunicke (S) et nyt lovforslag i høring, og forslaget skal være med til at danne rammerne om en kommende sundhedsreform. Høringsforslaget fastsætter bl.a. strukturen bag de 21 sundhedsklynger omkring landets akuthospitaler, som sundhedsministeren præsenterede skitsen til i juni måned efter aftale med KL og Danske Regioner. Men hos Praktiserende Lægers Organisation (PLO) ser man til med stigende bekymring. I lovforslaget lægges der nemlig op til at nedlægge de nuværende regionale sundhedskoordinationsudvalg og praksisplanudvalg, hvor regioner, kommuner og praktiserende...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind