Kræftplan IV har glemt plejepersonalet Randi Brinckmann, dekan på Metropol, opfordrer til, at en del af pengene fra Kræftplan IV skal bruges på at uddanne plejepersonalet, som spiller en helt afgørende rolle for planens ambition om at styrke patientinddragelsen.

Hvis ikke alle milliarderne i den nye kræftplan allerede er øremærket til strålekanoner, skannere, teknisk udstyr mm., vil jeg gerne opfordre til at afsætte et par kroner til uddannelse af plejepersonalet. De, om nogen, kan være med til at løfte planens ambition om patientinddragelse – men de nævnes ikke et med et ord! Der er ingen tvivl om, at kræftområdet står højt på den politiske dagsorden, det vidner den nye Kræftplan IV om. Men det er også dødsens nødvendigt i ordets...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind