Kommuner overtager hjertegenoptræning Skive og Viborg Kommuner har overtaget anden fase af hjerterehabiliteringen af kommunernes borgere i samarbejde med Hospitalsenheden Midt.

Efter en periode med undervisning, kompetenceudvikling og vidensdeling har Viborg og Skive Kommuner i tæt samarbejde med Hospitalsenheden Midt fået ansvar for anden fase af hjerterehabilitering af kommunernes borgere, så hospitalerne nu kun står for den akutte fase. Det er blandt andet geografiske udfordringer, der har skubbet hospitalet og kommunen til at flytte opgaven fra hospitalsgangene til de kommunale sundhedscentre, fortæller leder af sundhedscentret i Skive Kommune Marianne Balsby. »Jeg synes, denne løsning går rigtig godt i tråd med idéen...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.