Kommuner oplever lille interesse fra sundhedsmedarbejdere til at arbejde mere 7 af 10 kommuner oplever, at SOSU’er kun i mindre grad er interesserede i at gå op i tid. Deltidsarbejde er en fastgroet kultur, som er svær at løsrive sig fra, siger formand for KL’s løn- og personaleudvalg.

74 pct. af landets kommunale social-, sundheds- og ældrechefer oplever kun i mindre grad eller slet ikke, at medarbejderne efterspørger at gå op i tid eller arbejde fuld tid. Det viser en undersøgelse, som Momentum står bag. Hver fjerde kommune oplever i nogen grad en efterspørgsel, mens kun en pct. oplever en høj grad af efterspørgsel. KL og Forhandlings­fællesskabet har et ønske om, at fuld tid skal være det normale udgangspunkt i kommunerne, mens deltid skal ses som en mulighed....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind