Kommuner og regioner forsøger forgæves at rekruttere sygeplejersker og SOSU’er Fra juni 2021 til og med november 2021 måtte kommuner og regioner forgæves se til, mens 5.200 rekrutteringer til social- og sundhedsassistenter ikke blev besat, viser svar til Folketingets Sundhedsudvalg.

En rekruttering-survey fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) viser, at det på tværs af sektorer er svært at rekruttere sygeplejersker samt social- og sundhedsassistenter og –hjælpere. I perioden juni 2021 til og med november 2021 var der således 2.540 ikke-besatte rekrutteringer af sygeplejersker, 5.200 ikke-besatte rekrutteringer af social- og sundhedsassistenter og 3.220 ikke-besatte rekrutteringer af social og sundhedshjælpere. Surveyen er bragt i et svar til sundhedsudvalget, hvor sundhedsministeren er blevet bedt om at svare på, hvor mange ubesatte stillinger...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind