Succes for kommunalt tilbud til overvægtige børn 74 pct. af de 1.000 børn og unge i otte kommuner, der nu har deltaget i kommunalt behandlingstilbud til overvægtige, har tabt sig.

Flere end 1.000 børn og unge har siden 2012 deltaget i et kommunalt tilbud til overvægte børn og unge baseret på den såkaldte Holbæk Metode, der er udviklet i samarbejde mellem kommunerne og Børneafdelingen på Holbæk Hospital og ph.d.-studerende Pernille Maria Mollerup. For knap tre ud af fire  – 74 pct. – har behandlingsforløbet hos de kommunale sundhedsplejersker og kostvejledere resulteret i et vægttab, skriver Region Sjælland i en pressemeddelelse. Resultatet var uafhængigt af deres alder, pubertetsudvikling og hvor overvægtige de var,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind