Kommunalt ansatte sygeplejersker savner ny viden Kommunalt ansatte sygeplejersker må ofte ty til at google, når de leder efter ny forskningsbaseret viden. De har nemlig ikke adgang til databaser som CINAHL, fordi kommunerne ikke abonnerer på dem.

»Som APN-sygeplejersker er vi uddannet til at bruge databaserne som arbejdsredskaber. Men når vi kommer ud i kommunerne, er den mulighed lukket. Det er umuligt for os at holde os fagligt ajour, selvom vi forsøger at gøre det lidt ad omveje. Vi abonnerer på enkelte tidsskrifter, men vi er desværre ikke med allerforrest,« siger APN-sygeplejerske Signe Skov fra Aalborg Kommune til fagbladet Sygeplejersken. Formanden for Fagligt Selskab for Sygeplejersker i Kommunerne, Inge Jekes, fortæller, at sygeplejerskerne derfor ofte søger på...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind